Bende öyle düşünüyorum. Onlarca araştırma yapıyorum kanal için fakat isim için hiç böyle düşünmemiştim. Çünkü hiç bu konuya değinen kimseyi göremedim Türk veya yabancı kaynaklarda. İsminiz benzersiz olsun ve kanalınız ile ilgili olsun denmişti diye duydum en fazla.
Doğru aslında, evet
Evet, içerdiğimden dolayı yavaş büyüyeceğimi biliyorum. Bazen 500 görüntüleme geliyor hiç abone gelmiyor. 100 izlenme geliyor 3 abone geliyor. Değişiyor duruma göre. Bir de ses ve görüntüm olmadığı için o da etkiliyor. Etkileşimi yorumlarda kurabiliyorum en fazla.
Kanal adını kullanan birçok küçük kanal var fakat büyük kanal hiç yok. Hatta YouTube kanal adımı aratınca en başta çıkartmaya başlamış beni. Benim adımı kullanıp en yüksek aboneye sahip kanal benim sanırım şu an gördüğüme göre.
Yani bu çok önemli mi hocam? Hani birçok kanal var ama hiçbiri bilinmiyor. Bir yerden sonra da hepsi adını boşluk bırakarak yazmış. "GameArea" değil de "Game Area" olarak ve kişisel hesap gibi hepsi. Video için değil de normal içerik tüketmek için kullanılan kullanıcı hesapları.
Kanal adımı da değiştirmek istemiyorum çünkü YouTube birkaç gündür kanalımı önermeye başladı ve az da olsa kitle toplayabildim.