YouTube kanal ismi nasıl olmalı?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Uzun bir süre önce YouTube kanalı açmıştım. Fakat üzerine ağırlık veremedim. İlgilimi çeken her alanda ilk başta yükleme yaptım. Kanal içeriğimin bilgisayar, donanım ve oyun program üzerine olmasını istiyorum. Programlar SolidWorks ve catia olacak şekilde videolar yüklemek istiyorum. Kendim makine mühendisliği okuyorum 3. sınıfım. Ayrıca 2 yıllık gemi inşaatı mezunuyum. Bilgisayar bilgim de var donanım olsun parça bilgisi olsun bu şekilde teknik servislerde çok bulundum. Oyun oynamayı da çok seviyorum. Bu alanların birbirine çok yakın olduğunu düşünüyorum. İlk başta içerik üretmek zor olacağından dolayı bu alanlarda sıkıntı yaşamayağımı düşünüyorum. Malumunuz şu anda evlerdeyiz o yüzden ağırlıkta vermek gibi bir amacım var zaten 4. sınıf ta derslerim oldukça hafifleyecek üzerine düşeceğim. Sizlerden isteğim ise böyle bir kanalın ismi nasıl olmalı ayrıca bu alanların hepsinde içerik üretmek mantıklı mı? Kanal ismi nasıl bir şey olsun ki hepsini anlatsın. Son olarak bu alanda abilerim, arkadaşlarım ve kardeşlerim kim olursa bu konularda bilgisi olanların tavsiyesine her türlü açığım. Bir de kanalımda 138 abonem var ve küçük resim ekleme ayarı açıldı. Sanırım şu anda canlı yayında yapılabiliyor. Hatırladığım kadarıyla 25 saat izlemesi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hakkınızda hayırlısı. Kanal ismine gelince farklı teknolojik yerlerde deneyimin bilginin olduğunu söylemişsin. Bu yüzden teknoloji odaklı bir isim seçmen daha mantıklı olur.
Teşekkür ederim neden sordunuz acaba merak ettim ? Kanal ismi için ise teknolji odaklı bir isim seçersem oyun içeri olmadığını yansıtır diye düşünüyorum fakat karar veremedim.

Teşekkür ederim neden sordunuz acaba merak ettim ? Kanal ismi için ise teknolji odaklı bir isim seçersem oyun içeri olmadığını yansıtır diye düşünüyorum fakat karar veremedim.
Şu an youtube de genelde hepsi oyundan başlayarak içerikleririni değiştirdier.Orkun , Enes gibi büyüklerden bahsediyorum. Karışık olucak derseniz ben direk ismimi yapardım. Bu sizin kararınız tabiki de.

Şu an youtube de genelde hepsi oyundan başlayarak içerikleririni değiştirdier.Orkun , Enes gibi büyüklerden bahsediyorum. Karışık olucak derseniz ben direk ismimi yapardım. Bu sizin kararınız tabiki de.
Anladım hocam peki ben diyelimki ismimi değiştirdim ve Youtube de URL de de aynı şekilde isim değişti daha isim değişikliğine gidersem URL değişebiliyor mu ?

Belli bir aboneye kadar random url'ye sahip oluyorsunuz diye biliyorum.
Özel URL uygunluğu
Kanalınıza yönlendiren özel URL oluşturmak için hesabınızın aşağıdaki koşulları karşılaması gerekir:
  • 100 veya daha fazla abonesi olmalıdır
  • En az 30 gün önce oluşturulmuş olmalıdır
  • Kanal simgesi olarak bir fotoğraf yüklenmiş olmalıdır
  • Bir kanal resmi yüklenmiş olmalıdır
Evet hocam özel URL şartları bu şekilde ben şartları sağlıyorum. Fakat Youtube de özel URL aldıktan sonra değiştiremediğimizi yazmışlar. Bende o yüzde hep donanım program gibi aynı zamanda oyun kanalı olduğunu yansıtan bir isim arıyorum açıkcası :)

Özel URL uygunluğu
Kanalınıza yönlendiren özel URL oluşturmak için hesabınızın aşağıdaki koşulları karşılaması gerekir:
  • 100 veya daha fazla abonesi olmalıdır
  • En az 30 gün önce oluşturulmuş olmalıdır
  • Kanal simgesi olarak bir fotoğraf yüklenmiş olmalıdır
  • Bir kanal resmi yüklenmiş olmalıdır
Evet hocam özel URL şartları bu şekilde ben şartları sağlıyorum. Fakat Youtube de özel URL aldıktan sonra değiştiremediğimizi yazmışlar. Bende o yüzde hep donanım program gibi aynı zamanda oyun kanalı olduğunu yansıtan bir isim arıyorum açıkcası :)
Hocam aklıma gamernprogrammer gibi bir url geldi direk.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı