Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 6 Mart 2018 #11 BERWAR dedi: Yoltube. Genişletmek için tıkla... Wartube de olur.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2018 #12 O ne demek? Benim kullanıcı adımım son üç harfi mi? Bir de nasıl bir kanal olacak, ne hakkında ona göre bir isim seç.
O ne demek? Benim kullanıcı adımım son üç harfi mi? Bir de nasıl bir kanal olacak, ne hakkında ona göre bir isim seç.
Beşiktaş JK Hectopat Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 756 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1521964243 6 Mart 2018 #13 Hocam işin espirisi, ''YolTube'' ya da direk ''Yoltube'' cidden güzel duruyor. Bence bir düşünün.
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 6 Mart 2018 #14 BERWAR dedi: O ne demek? Benim kullanıcı adımım son üç harfi mi? Bir de nasıl bir kanal olacak, ne hakkında ona göre bir isim seç. Genişletmek için tıkla... Abim işin espirisindeyim ben Ama abi yoltube nedir ya Altı üstü gerilim korku bilgi ve açıklanamayan olaylar'a isim arıyorum..
BERWAR dedi: O ne demek? Benim kullanıcı adımım son üç harfi mi? Bir de nasıl bir kanal olacak, ne hakkında ona göre bir isim seç. Genişletmek için tıkla... Abim işin espirisindeyim ben Ama abi yoltube nedir ya Altı üstü gerilim korku bilgi ve açıklanamayan olaylar'a isim arıyorum..