B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #1 Merhabalar arkadaşlar, YouTube kanalımın URL'sinde "acernotebook" falan yazıyor, bunu nasıl değiştirebilirim acaba? İçerik düzenleme şeysinde öyle bir ayar vardı, yaptım ama Google+ hesabımın URL'si değişti, YouTube'unki aynı kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2021
Merhabalar arkadaşlar, YouTube kanalımın URL'sinde "acernotebook" falan yazıyor, bunu nasıl değiştirebilirim acaba? İçerik düzenleme şeysinde öyle bir ayar vardı, yaptım ama Google+ hesabımın URL'si değişti, YouTube'unki aynı kaldı.
Xeon Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Ocak 2015 #2 YouTube kanal URL' nizi değiştiremezsiniz maalesef. Tek çözüm yeni kanal açmak olur.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #3 Xeon dedi: YouTube kanal URL' nizi değiştiremezsiniz maalesef. Tek çözüm yeni kanal açmak olur. Genişletmek için tıkla... Yeni kanal mııı?
Xeon dedi: YouTube kanal URL' nizi değiştiremezsiniz maalesef. Tek çözüm yeni kanal açmak olur. Genişletmek için tıkla... Yeni kanal mııı?
Xeon Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Ocak 2015 #4 Sadece bu kadar değil, YouTube'un özel URL için istediği gereksinimler şu şekilde; 500 veya daha fazla abonesi olmalıdır Kanal en az 30 günlük olmalıdır Kanal bir fotoğrafı kanal simgesi olarak yüklemiş olmalıdır Kanal bir kanal resmi yüklemiş olmalıdır Kaynak: Özel kanal URL'si - YouTube Yardım Düzenleme: YouTube'da belirtmiş. Dediğim gibi tek çözüm yeni kanal açmak. Son düzenleme: 2 Ocak 2015
Sadece bu kadar değil, YouTube'un özel URL için istediği gereksinimler şu şekilde; 500 veya daha fazla abonesi olmalıdır Kanal en az 30 günlük olmalıdır Kanal bir fotoğrafı kanal simgesi olarak yüklemiş olmalıdır Kanal bir kanal resmi yüklemiş olmalıdır Kaynak: Özel kanal URL'si - YouTube Yardım Düzenleme: YouTube'da belirtmiş. Dediğim gibi tek çözüm yeni kanal açmak.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #5 Tüm gereksinimler tamam da, 30 abonem var.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 2 Ocak 2015 #6 Hadi, abone olun ne bekliyor sunuz?