Youtube Kanalı içerikleri Nasıl Olmalı?

Özgün bir içerik, iyi bir akıcı ve etkileyici konuşma ve iyi ekipman gerekli. Oyun çekmeyi düşünüyorsan hiç başlama bile.

İçerikler özgün olmalı. Farklı alanlar üzerine yönelmeni tavsiye ederim. Çoğu kanal aynı videoları çekiyor. Farklı içerikler yok. Senin kanalının farklı bir yönü olmalı. Büyümek için biraz fazla çalışman lazım. Çünkü kanallar büyüdü. Artık biraz daha dikkatli seçiyorlar kanalları. Kanalın sürekli güncel olmalı ve kaliteli içerik üretmeli. Anlatımın akıcı ve ilgi çekici olmalı. Konuşman etkilemeli. Oyun kanalı üzerine yönelmeni tavsiye etmem. Millet bu kanallardan bıktı. Sayısız kanal var ve millet artık izlemek istemiyor. Kalitesiz içeriklerden milleti bıktırdılar. Eğer oyun üzerine kanal düşünüyor isen çok iyi olman gerekiyor. Rehberler hazırlaman iyi olabilir. İşe yarar kaliteli rehberler iş yapar. Başarılar dilerim.

Bize bir şey söylemek düşmez. Kendi tarzını yaratman gerek. Sana örnek olarak dünyaca ünlü bir kanal adı veriyim. Vanoss Gaming. Arkadaşın 13 milyon abonesi var ve bana kalırsa kendine özgün içeriği ile en güzel oyun kanalı. Bir kaç videosuna göz atmanı tavsiye ederim. Tabiki bu onu taklit et demek değil. Anlatmaya çalıştığım şey kendine özgün bir tarz bulman.

Ben böyle yapmayı düşünüyordum mesela kanal tanıtımları genel kültürü arttıracak bilgiler,bilgisayarla ilgili bilgiler oyunlar falandı olmazmı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı