YouTube Kanalı İçin Mikrofon Önerisi

melo56

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle youtube kanalı açtım. Kanalımın içeriği yabancı dizi inceleme, oyun oynama, teknolojik haberleri sunmak gibi birçok konuda kullanacağım. Lakin mikrofonum ve kameram falan yok. Kamera için sony z3 var onu kullanmak istiyorum ama ses için bir aletim yok. Önerebileceğiniz mikrafon ve bir youtube kanalı için olmazsa olmaz gerekenleri bütçeye uygun şekilde yazarsanız, sağ olun. Son olarak arkadaşlar örneğin Enes Batur gibi videolarda güzel efektler vermek istiyorum bunun için önerebileceğiniz bir program var mı?

Son düzenleme:
Video düzenleme için Adobe Premiere Pro, ses kayıt için Behringer C1-U veya Rode NT1 öneririm.

Öncelikle cevabınız için saolun. Yaka mikrofunu gibi bir şey biliyor musunuz baya ufak bir şey belli olmaması için?

Bir tanıdığım Osawa 610 cihazını kullanmıyordu. Pek kalitesini bilmiyorum ama sorun çıkartmayan cinstendi. Bu işte daha uzman arkadaşlar mutlaka vardır. Onlara da danışmanı öneririm.

Çok eskiden yapmış olduğum ve hala kullandığım kendi mikrofonum testine bir göz atmak istermisin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boya m1 alabileceğiniz en f/p mikrofondur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…