Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 10 Temmuz 2015 #11 Mbs dedi: Çok mu kötü ? Genişletmek için tıkla... Bunun gibi yüzlerce kanal olmasaydi orta yollu'ya yakin olabilirdi...
Mbs dedi: Çok mu kötü ? Genişletmek için tıkla... Bunun gibi yüzlerce kanal olmasaydi orta yollu'ya yakin olabilirdi...
misaki99 Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Temmuz 2015 #12 Neşeli Enginar dedi: Youtube kanalini silerek ise baslayabilirsin desem... Genişletmek için tıkla... İstemsizce kahkaha attım Tüm kanal öneri konularına yazmak istediğim ama hep vazgeçitiğim cümle. Cidden kanal sayısı çok arttı. Hoş, okullar açıldığı gibi yarısı ortadan kaybolcak ama.
Neşeli Enginar dedi: Youtube kanalini silerek ise baslayabilirsin desem... Genişletmek için tıkla... İstemsizce kahkaha attım Tüm kanal öneri konularına yazmak istediğim ama hep vazgeçitiğim cümle. Cidden kanal sayısı çok arttı. Hoş, okullar açıldığı gibi yarısı ortadan kaybolcak ama.
Mbs Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #13 O zaman boş verin YouTube kanal işi bana göre değil. Her ne kadar videomun 100 bin kişi (%95 veled) izlemesine rağmen.
O zaman boş verin YouTube kanal işi bana göre değil. Her ne kadar videomun 100 bin kişi (%95 veled) izlemesine rağmen.