YouTube kanalı için yapay zeka önerisi

Regalor

Decapat
YouTube kanalı için alt yazı metni oluşturma, kanal hakkında teknik sorular sorma gibi işlemlerde yapay zeka kullanıyorum. Yani bana yaratıcı zeka lazım şu anlık. ChatGPT kullanıyorum ama sınır var. Abonelik alayım dedim, onda da sınır varmış. DeepSeek, Grok gibi seçenekler arasından hangisini önerirsiniz? Akıl yürütme de hangisi iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadarlık bir kullanımdan bahsediyorsunuz? ChatGPT'nin Plus sürümünde sınır var evet ama aşırı aşırı kullanmanız lazım. Akıl yürütme için diyorsanız o3 ile haftada 50 mesaj, o4-mini ile günde 150 mesaj ve o4-mini-high ile günde 50 mesaj hakkınız oluyor.

Bir de amacınız fikir bulmaksa bir yapay zekaya takılmaz zorunda değilsiniz, aralarında geçiş yaparsınız.

DeepSeek ücretsizdir, işinizi görebilir. Grok'u denemedim.

Hocam kanalın teknik işleri şu sıralar çoktu, bayağı kullandım. Şu 3 tanesi de yüklü, biraz kontrol ettim fakat pek fark da yok açıkçası. Aralarında mekik dokurum artık herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…