Arkadaşlar dün gece nedense YouTube kanalıma girince böyle bir hata aldım ve giriş yapamıyorum. en son bir kere kanala spam olarak 30 video yüklendi ve o videoların bazılarını sildim ama o videoları ben yüklemedim itiraz ettim resimler aşagıda dolandırıcılıkla alakalı şeyler falan diyor ama gerçekten ben öyle bir şey yapmadım.
Koskoca Whyshy kanalı bile bu sebepten kapandı ve 1 milyondan fazla takipçisi vardı, yani hiç acımıyorlar, kendi güvenlik hataları olduğundan kapatıp geçiyorlar.
Madem bu kadar eminsin neden böyle bir konu açıyorsun o zaman?
Kanalın tek seferde sen fark etmeden 3 tane topluluk ihlali yemiş. 3 tane yersen kanal kapanıyor. Dediğim gibi içeriklerinin başlık ile alakası yokturdur ya da içeriklerinde kuralları aşan görüntüler vardır.
Madem bu kadar eminsin neden böyle bir konu açıyorsun o zaman?
Kanalın tek seferde sen fark etmeden 3 tane topluluk ihlali yemiş. 3 tane yersen kanal kapanıyor. Dediğim gibi içeriklerinin başlık ile alakası yokturdur ya da içeriklerinde kuralları aşan görüntüler vardır.
Ben sadece başlıklarda sıkıntı olmaz dedim belki çözümü biren biri vardır o kadar 400 abone için ograştım şimdi tekrar mı ograşıcam 1 sene bazı videolarımdan telif yemiştim oda müziklerdendi ama oda bir 20 telif vardı.