enesnees Centipat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #1 Kanalın şifresi ve Gmail'ini bilmiyorum. Nasıl kapatırım? Okulda dalga konusu oluyorum.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 26 Ocak 2022 #2 enesnees dedi: Kanalın şifresi ve Gmail'ini bilmiyorum. Nasıl kapatırım? Okulda dalga konusu oluyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer kimliğinizi Google tarafından doğrulatırsanız. Geri erişim sağlayabilirsiniz. Destekle görüşün.
enesnees dedi: Kanalın şifresi ve Gmail'ini bilmiyorum. Nasıl kapatırım? Okulda dalga konusu oluyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer kimliğinizi Google tarafından doğrulatırsanız. Geri erişim sağlayabilirsiniz. Destekle görüşün.
enesnees Centipat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #3 Silinen üye dedi: Eğer kimliğinizi Google tarafından doğrulatırsanız. Geri erişim sağlayabilirsiniz. Destekle görüşün. Genişletmek için tıkla... bunu nasıl yapacağımki pc resetlendi o yüzden tanımaz bence
Silinen üye dedi: Eğer kimliğinizi Google tarafından doğrulatırsanız. Geri erişim sağlayabilirsiniz. Destekle görüşün. Genişletmek için tıkla... bunu nasıl yapacağımki pc resetlendi o yüzden tanımaz bence