YouTube kanalımı eleştirir misiniz?

Adım Fatih

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
E-Ticaret
Merhaba, yaklaşık 1 aydır, video montaj öğrenmeye ve YouTube'da içerik üretmeye başladım, fakat bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, bana bir izleyici gözüyle, kanalda ki videoları iyileştirmem adına öneride bulunabilir misiniz? Yani şu an bir sorun var mı, iyi mi gidiyorum kötü mü bilmiyorum ama, izleyici sayısı az olduğu için bir geri dönüşte alamıyorum haliyle.
O sebepten bunu manuel yapıp sizden kısa ve "üsluplu" bir geri dönüş almak istiyorum mümkünse. Şimdiden teşekkürler!

Kanal Linki: https://www.youtube.com/channel/UCKG3sWc3L13LvgKpJz1IvuQ

Böyle bir konu açmak yasak mı bilmiyorum, umarım değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam videolara bakmadım fakat video kapaklarını daha güzel bir şey yapabilirsiniz ilgi çekici başka bir şeyler.

Kanalınızdaki videolar güzel bence oyun veya tarih videosu gibi video içerikleri yaparsanız başka kitleleri kendinize çekip daha büyük YouTube kanalınız olabilir ve daha fazla etkileşim alabilirsiniz.

Hocam videolara bakmadım fakat video kapaklarını daha güzel bir şey yapabilirsiniz ilgi çekici başka bir şeyler.
Video kapakları konusunda acayip kararsız kalıyorum, standart bir düzen belirleyip ona göre hareket etmem gerek sanırım. Photoshop öğrenip yapayım olmadı, canvada çok özgür değilim çünkü. Teşekkürler

Kanalınızdaki videolar güzel bence oyun veya tarih videosu yaparsanız başka Kitleler'iniz olabilir ve daha fazla etkileşim alabilirsiniz.
Çok teşekkürler. Aslına bakarsak ben çok yönlü bir adamım, bildiğim, ilgi duyduğum her konudan bahsetmek istiyorum mesela dediğiniz gibi oyun ve tarih ikilisi gibi. Ama YouTube bunu istemiyormuş sanırım, belli bir bağlamda kalmak gerekiyor, oyun ve tarih çok zıt bir ikili, onun yerine sanat/tarih, bilim/teknoloji ikilisi gibi. Yoksa bana kalsa, bir çok konu hakkında video çekme isteğim var ama, youtube önermedikten sonra bir manası olmayacak..

Son videonuzu izledim. Bana kalırsa gayet güzel olmuş lakin eklemek istediğim şeyler mevcut. Biraz cansız konuşuyorsunuz buda izleyiciyi kaybetmenize yol açabilir. İlerleyen zamanlarda daha kaliteli bir mikrofona geçmek sizin için iyi olacaktır. Bazı cümlelerinizin devrik cümle olması beni biraz rahatsız etti bu sebepten metinler daha dikkatli hazırlanabilir. Son olarak video kapakları daha ilgi çekici olabilir. Onun dışında içerik güzel keyifle izledim. Başarılar dilerim.

Eksik olmayın, teşekkür ederim yorum için. Konuşma kısmına çalışıyorum, kesinlikle düzeltme niyetindeyim. Metin kısmında da sanırım zamanla çözeceğim, teşekkürler

Video kapakları daha çekici olursa daha iyi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…