P patates21 Hectopat Katılım 22 Ekim 2015 Mesajlar 76 5 Aralık 2015 #1 Evet arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, bugün bir kişi Youtube kanalıma bot atmaya başladı. Kişinin kanalını falan biliyorum. Bu kişinin kanalını nasıl kapattırabilirim ve botlardan nasıl kurtulabilirim?
Evet arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, bugün bir kişi Youtube kanalıma bot atmaya başladı. Kişinin kanalını falan biliyorum. Bu kişinin kanalını nasıl kapattırabilirim ve botlardan nasıl kurtulabilirim?
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2015 #2 Destekle iletişime geçin. Geri dönmeleri biraz uzun sürebilir.
ArthurMorgannnnn Centipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 Cinsiyet Erkek Meslek PAZARLAMA VE SATIŞ 18 Haziran 2024 #3 patates21 dedi: N biliyorum. Bu kişinin kanalını nasıl kapattırabilirim ve botlardan nasıl kurtulabilirim? Genişletmek için tıkla... technopol dedi: Destekle iletişime geçin. Geri dönmeleri biraz uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum destek mailini nette bulamadım bilen birisi cevaplayabilir mi?
patates21 dedi: N biliyorum. Bu kişinin kanalını nasıl kapattırabilirim ve botlardan nasıl kurtulabilirim? Genişletmek için tıkla... technopol dedi: Destekle iletişime geçin. Geri dönmeleri biraz uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum destek mailini nette bulamadım bilen birisi cevaplayabilir mi?