YouTube kanalına dava açmak

Hakaret
Madde 125- (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (...) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.

Bir sonuç çıkar mı, yukarıda yazıyor.

Çok ağır küfür diyorsunuz bir şey diyemiyorum ama uğraşmaya değmez avukat parası falan salın gitsin yaşı da ufaktır zaten uğraşmaya değmez ama uğraşırım diyorsanız siz bilirsiniz ağzımı bağlar dururum

Öyle bir şey yok, yüklü miktar ne kardeşim?
Hakaret nedeniyle şikayet dilekçesi, Cumhuriyet Savcılığına veya kolluğa (polis, jandarma) verilir.
Dava açmak bedava değil karşı tarafta avukat tutcak sende avukat tutmak zorundasin o senin davanı acicak avukat parası + dava açma parası vermek zorundasın

Bir avukatın telefon numarasını alıp WhatsApp üzerinden kanıtları gönderin.
Hocam bu arada hakaret davasında 1340 TL'ye kadar para cezası isteyebilirsiniz.
Artı 6 ay süreniz var, iyi değerlendirin.

Dediğinizi yapacağım ama daha yeni gördüm 3 hafta olmuş sorun olmaz değil mi?

Kanalı silmiş ama screenshotları var, yeter mi?

Avukatsız olmaz mı?

Atacağınız ekran görüntüsünü birazcık sansürleyin, ceza alabilirsiniz kabak gibi atarsanız.

Tamamdır.

Uğraşmana değmez bence. Her küfür edene dava açılsa ohoooo.

Sizin için hakaret değersiz olabilir, fakat benim için ismine edilmiş hakaret şahsıma edilmiş ağır küfür, aşağılama beni rahatsız ediyor...

Uğraşıp da dava açarsan bil ki hemen işleme geçmeyecektir. Allah bilir 1 yıl sonra ararlar seni. Genellikle böyle hakaret davalarıyla çok ilgilenmiyorlar. Bu hakaret davalarındaki ceza genellikle eğer olayın içinde başka bir suç daha varsa dikkate alınıyor. Örneğin birine fiziksel şiddet uyguladın ve üstüne hakaret ettiğin gibi durumlarda uygulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…