Hocam YT'de abone olma oranı cidden çok düşük. Benim bazı videolarımı %99.7 abone olmayan, %3 abone olan kullanıcılar izliyor. Toplam izlenmem 370-380k+ fakat aboneler daha yeni 500 oldu. Edit yapıp da paylaşabilirsin. Eğer kanalın bir ivme yakalarsa abonelerin çok hızlı artar. Ekstra olarak gameplay videoları da atabilirsin. Konu sadece oyunlar olunca kitle daralıyor. Birkaç konu bulursan iyi olur. Memesler, futbol, oyunlar, mizah videoları vb. bir de edit yapacaksan İngilizce yapıp akşam saatlerinde yükle. Ben öyle yaptığımda bayağı izleniyorlar. Ama sana kalmış, Türkçe kanallar da bayağı izleniyor. TikTok'da ben de hesap açmıştım. YouTube'da 1 haftada gelen takipçi sayısı orada 2-3 günde gelmişti. Fakat sonra bıraktım bir de üstüne kanal 2 ihtar yedi. Açıkçası video atma saatini ve içeriğini güzel yaparsan her türlü izlenir. Ben son 28 günde 280+ abone kastım. Biraz konuyu değiştirdim sadece. Sen oyunlar ile alakalı videolar at ama mümkünse edit de yap her türlü. İzlenmeler artar, buna bağlı olarak like ve abone sayısı artar. Bir de video başlığına güzel etiketler koymak lazım. Gerçekten işe yarıyor çoğu zaman. Videodaki müzikler de etkili. Viral olan müzikleri kullanırsan izlenmeler artıyor, keşfete düşüyor video. Aslında bunun tam çözümü yok. Bunlar yardımcı olabilir. Her gün veya 2 günde bir video atmak da iyi olur. Bu da çok önemli.