YouTube kanalının spam yediği nasıl anlaşılır?

Emin Öztaş

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim 630 aboneli bir YouTube kanalım var ama aklıma bir şey takıldı. YouTube kanalımın incelenmeye ve spam yediğini nasıl anlarım? Çünkü videolarımın altına yazılan yorumlar bana bildirim olarak gelmiyor.

O bildirimlerin spamle alakası yok. Bildirim ayarlarından şu 4 ayarı aktif edin.

Onlar açık ama hala bildirim gelmiyor ama youtube studioda gözüküyor yorumlar o yorumların bildirimi gelmiyor.
Hocam genel bildirimleri kapatmış olabilir misiniz? Başka bir şeyden bildirim alabiliyor musunuz?

Kanalı açtığın Gmail adresine e-posta gelir.

Öncelikle herkese merhaba!
Şimdi buraya bir şeyler yazacağım lütfen kimse "yol efendim sen çok şey biliyosun ne işin var burada" demeyin. İllaki benden daha bilgili biri çıkacak.
İlk olarak spam dediğimiz olay. Kanalın izlenmemesi. Pk açılma falan bunlar basit işler. Videon özgğn değil başkalarının videosu ise pk açılmaz.

Spem farklı bir şey. Bilgisi olan yazsın. Ben 3 sene oldu YouTube analizleri algoritması ile kafayı yemiş bulunmaktayım ama spam olayını çözemedim.
3 kanalım var.
19bin.
42bin.
180bin (onaylı kanal plaketi geldi)
Son 1 senede bu sayılara ulaştım. Son 48 saatim ortalama 300 binden aşağı düşmezdi. Videolarım hep aynı içerik türü aramalarda sürekli en başta çıkardım takii 1 ay öncesime kadar. Ne olduysa birdenbire 2 kanalımın görüntülenmesi düştü. Araştırmalarımda YouTube aramalarında ya hiç çıkmıyor, ya da en altlarda çıkıyorum. Yardım butonundan canlı destekte sürekli saçma sapan YouTube linkleri atıp buraya bakabilirsin diyor. Ama onları hepsini çözmüş belki de 10'ar defa okudum. Onlarla alaklı bir şey değil eminim.

Soru şu; normal düzeyde giden 2 büyük kanal ne olabilirde birdenbire arama, göz atma, önerilenlerden düşer?
Herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…