YouTube kanallar arası geçiş yapılmıyor

Mutluww

Hectopat
Selam, mail hesabımda tam 5 kanal var ancak ana kanala giriş yapamıyorum, şöyle Y kanalındayken X kanalına tıklıyorum ama beni yeniden Y kanalına yönlendiriyor, farklı kanallarda denedim yine aynı kanala yönlendiriyor, garip bir durum farkındayım ama ne yapabilirim? Bu durum telefonda olmuyor, farklı bir tarayıcıda denedim sorun çözülmedi. Geçmişi falan temizledim durum yine aynı, benim bilgisayarımdan bu kanala erişmem lazım, bildiğiniz bir şey varsa lütfen söyleyin. Bu arada bu durum son 3 gündür oluyor, hatanın sebebini tespit edemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Local'den Chrome User Data'yı silip hiç bir eklenti kurmadan ve hiç bir ayar yapmadan tekrardan deneyip yaz buraya.

(C:\Users\User Name\AppData\Local\Google\Chrome\User Data)

Hangi kanala bot basıyorsun? Söyle yardım edelim Neymiş o telefondan yapılmayıp PC'de yapılan
Bot mu? tek isteğim kanalıma giriş yapabilmek.
Local'den Chrome User Data'yı silip hiç bir eklenti kurmadan ve hiç bir ayar yapmadan tekrardan deneyip yaz buraya.

(C:\Users\User Name\AppData\Local\Google\Chrome\User Data)
Bunu deneyeceğim, sonuçları yazarım.

"Hadi 2 hesap anlarım, 5 hesap ne kardeş? Bot işleriyle uğraştığın belli, kandırma bizi."
Google üzerinde 10+ mail* hesabım açık, bunlar forumlarda, satış sitelerinde, farklı platformlarda kullandığım mailler olabiliyor. Arkadaşa durduk yere atarlanıp, boş yorum yapman da çok saçma. Ayrıca isterse bot atar, isterse troll yapar.

Haksızsam report et de banlanayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…