E Eren.Kurt Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2017 #1 Merhaba, YouTube kanalı açacağım. Ama kapak fotoğrafı ve profil fotoğrafı yapmayı başaramadım. Bana yardımcı olup, benim için kapak ve profil resmi yapabilecek bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2017
Merhaba, YouTube kanalı açacağım. Ama kapak fotoğrafı ve profil fotoğrafı yapmayı başaramadım. Bana yardımcı olup, benim için kapak ve profil resmi yapabilecek bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 16 27 Temmuz 2018 #2 Nasıl bir şey istiyorsunuz?
E Eren.Kurt Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2018 #3 yigidyum dedi: Nasıl bir şey istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Daha yeni gördüm kusura bakmayın bildirim gelmedi yani çok profesyonel bişey istemiyorum güzel bişey olsun yeter
yigidyum dedi: Nasıl bir şey istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Daha yeni gördüm kusura bakmayın bildirim gelmedi yani çok profesyonel bişey istemiyorum güzel bişey olsun yeter