Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 16 Ağustos 2018 #11 Social Blade eklentisini durdurup biraz dolaştığımda o ağırlığın kalmadığını anladım.
Heisenmert Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ocak 2021 #12 GKD dedi: Eğer Chrome kullanıyorsanız bir de Edge, Opera, Mozilla Firefox vb. tarayıcılarla deneyin. Belki düzelir. Chrome bazı sitelerde sıkıntı çıkarabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben Opera GX kullanıyorum. Bildiğiniz üzere performansı yüksek bir tarayıcı. Ama 720p60'da sıkıntı yok. 1080p60'a geçince takılmalar oluyor.
GKD dedi: Eğer Chrome kullanıyorsanız bir de Edge, Opera, Mozilla Firefox vb. tarayıcılarla deneyin. Belki düzelir. Chrome bazı sitelerde sıkıntı çıkarabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben Opera GX kullanıyorum. Bildiğiniz üzere performansı yüksek bir tarayıcı. Ama 720p60'da sıkıntı yok. 1080p60'a geçince takılmalar oluyor.
E efe.sar Yoctopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Ağustos 2023 #13 Bilgisayarın hangi marka?
Poire Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #14 Eğer AdBlock kullanıyorsanız sıkıntı kesinlikle AdBlock'ta
G gungor55 Kilopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 28 13 Ocak 2024 #15 Poire dedi: Eğer AdBlock kullanıyorsanız sıkıntı kesinlikle AdBlock'ta. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı AdBlock'u kapatınca düzeldi. Yıllardır kullanırım halbuki. Yeni çıkan bir sorun sanırım.
Poire dedi: Eğer AdBlock kullanıyorsanız sıkıntı kesinlikle AdBlock'ta. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı AdBlock'u kapatınca düzeldi. Yıllardır kullanırım halbuki. Yeni çıkan bir sorun sanırım.
A atavratstrat62 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #16 hort hort hort. AdBlock'tanmış benim de sorunu çözdü.
R rido1 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #17 Hazardous dedi: Bana da oluyor özellikle bilgisayarı yeni açıp YouTube' a girerken oluyor. Biraz kullandıktan sonra ve YouTube' u birkaç kez kapatıp açınca düzeliyor. Altta AdBlock bekleniyor yazıyor. Bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Adblocu kaldırdım düzeldi teşekkürler
Hazardous dedi: Bana da oluyor özellikle bilgisayarı yeni açıp YouTube' a girerken oluyor. Biraz kullandıktan sonra ve YouTube' u birkaç kez kapatıp açınca düzeliyor. Altta AdBlock bekleniyor yazıyor. Bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Adblocu kaldırdım düzeldi teşekkürler