My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 4 Mart 2023 #1 2 kanala katıldım ve aboneliği iptal etmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Çözüm 3 3 300319 4 Mart 2023 Sağ üstten profil resiminize tıklayın. Ardından satın alınanlar ve üyelikleri seçin. Oradan iptal edebilirsiniz.
Sağ üstten profil resiminize tıklayın. Ardından satın alınanlar ve üyelikleri seçin. Oradan iptal edebilirsiniz.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 4 Mart 2023 #2 Sağ üstten profil resiminize tıklayın. Ardından satın alınanlar ve üyelikleri seçin. Oradan iptal edebilirsiniz. Son düzenleme: 4 Mart 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
Sağ üstten profil resiminize tıklayın. Ardından satın alınanlar ve üyelikleri seçin. Oradan iptal edebilirsiniz.
Ali123i Femtopat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 Google Play'den aldıysan iade talebi oluştur. Google Play geri ödeme politikaları hakkında bilgi - Google Play Yardım Google, aÅaÄıda açıklanan geri ödeme politikalarına göre Google Play'in faturalandırma sistemiyle yapılan bazı satın alma iÅlemleri için geri ödeme yapabilir. Geri ödeme politikaları; satın aldıÄın support.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Google Play'den aldıysan iade talebi oluştur. Google Play geri ödeme politikaları hakkında bilgi - Google Play Yardım Google, aÅaÄıda açıklanan geri ödeme politikalarına göre Google Play'in faturalandırma sistemiyle yapılan bazı satın alma iÅlemleri için geri ödeme yapabilir. Geri ödeme politikaları; satın aldıÄın support.google.com
KS KS My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 4 Mart 2023 #4 300319 dedi: Sağ üstten profil resiminize tıklayın. Ardından satın alınanlar ve üyelikleri seçin. Oradan iptal edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam hallettim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2023 Artı 0 Eksi
300319 dedi: Sağ üstten profil resiminize tıklayın. Ardından satın alınanlar ve üyelikleri seçin. Oradan iptal edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam hallettim.