4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 16 Ocak 2022 #1 Öncelkle moderatör konu ve başlık yanlışı olabilir neye koycağımı bilemedim ban atmak yerine düzeltirsen sevinirim. Ben YouTube'da bir kanala katıldım sonra vazgeçtim ve üyeliğimi sonlandırdım param geri gelecek mi?
Öncelkle moderatör konu ve başlık yanlışı olabilir neye koycağımı bilemedim ban atmak yerine düzeltirsen sevinirim. Ben YouTube'da bir kanala katıldım sonra vazgeçtim ve üyeliğimi sonlandırdım param geri gelecek mi?
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2022 #2 Hayır gelmez artık o para katıldığınız kanalın parası oldu.
hacı baba Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 711 Çözümler 13 16 Ocak 2022 #3 489483 dedi: Öncelkle moderatör konu ve başlık yanlışı olabilir neye koycağımı bilemedim ban atmak yerine düzeltirsen sevinirim. Ben YouTube'da bir kanala katıldım sonra vazgeçtim ve üyeliğimi sonlandırdım param geri gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Ben de zamanında yanlışlıkla birine katıldım, Google'ye ticket attım geri iade yaptılar. Buraya basarak iade için talep oluşturabilirsin.
489483 dedi: Öncelkle moderatör konu ve başlık yanlışı olabilir neye koycağımı bilemedim ban atmak yerine düzeltirsen sevinirim. Ben YouTube'da bir kanala katıldım sonra vazgeçtim ve üyeliğimi sonlandırdım param geri gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Ben de zamanında yanlışlıkla birine katıldım, Google'ye ticket attım geri iade yaptılar. Buraya basarak iade için talep oluşturabilirsin.
4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 21 Ocak 2022 #4 hacı baba dedi: Ben de zamanında yanlışlıkla birine katıldım, Google'ye ticket attım geri iade yaptılar. Buraya basarak iade için talep oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... ben sadece bir aylık almak istiyodum iptal edince bu ay için kullanabiliyorum öbür ay yok
hacı baba dedi: Ben de zamanında yanlışlıkla birine katıldım, Google'ye ticket attım geri iade yaptılar. Buraya basarak iade için talep oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... ben sadece bir aylık almak istiyodum iptal edince bu ay için kullanabiliyorum öbür ay yok
hacı baba Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 711 Çözümler 13 21 Ocak 2022 #5 489483 dedi: ben sadece bir aylık almak istiyodum iptal edince bu ay için kullanabiliyorum öbür ay yok Genişletmek için tıkla... Merhaba dostum paranın geri gelmesi için iade talebinde bulunman gerekiyor. İade talebi başlatırsan paran geri gelir.
489483 dedi: ben sadece bir aylık almak istiyodum iptal edince bu ay için kullanabiliyorum öbür ay yok Genişletmek için tıkla... Merhaba dostum paranın geri gelmesi için iade talebinde bulunman gerekiyor. İade talebi başlatırsan paran geri gelir.
4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 21 Ocak 2022 #6 hacı baba dedi: Merhaba dostum paranın geri gelmesi için iade talebinde bulunman gerekiyor. İade talebi başlatırsan paran geri gelir. Genişletmek için tıkla... yok sadece bir aylık alıcaktım abonelik istemiyodum 1 aylık almış oldum
hacı baba dedi: Merhaba dostum paranın geri gelmesi için iade talebinde bulunman gerekiyor. İade talebi başlatırsan paran geri gelir. Genişletmek için tıkla... yok sadece bir aylık alıcaktım abonelik istemiyodum 1 aylık almış oldum