S SelimArda06 Centipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #1 Merhaba, bir kanala katıl üyesi olduktan sonra iptal edersek para iadesi gerçekleşir mi?
Çözüm AJFA 10 Ağustos 2021 İade gerçekleşmez, sadece bir sonraki aylardaki yenileme seçeneğini kapatmış olursunuz.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #2 İade gerçekleşmez, sadece bir sonraki aylardaki yenileme seçeneğini kapatmış olursunuz. Artı 5 Eksi Çözüm
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 10 Ağustos 2021 #3 Öyle bir şey olsaydı adam alırdı, özel yetkileri kullanır geri iade ederdi. Veya üyelere özel canlı yayınlarda çok toksik gelirdi. Artı 0 Eksi
Öyle bir şey olsaydı adam alırdı, özel yetkileri kullanır geri iade ederdi. Veya üyelere özel canlı yayınlarda çok toksik gelirdi.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 10 Ağustos 2021 #4 SelimArda06 dedi: Merhaba, bir kanala katıl üyesi olduktan sonra iptal edersek para iadesi gerçekleşir mi? Genişletmek için tıkla... Benim katıl ile üye olduğum bir kanal 3 hafta sonra kapandı ve para geri iade geldi. Yani iptal edersen gelmez ama kanal kapanırsa geliyor. Artı 0 Eksi
SelimArda06 dedi: Merhaba, bir kanala katıl üyesi olduktan sonra iptal edersek para iadesi gerçekleşir mi? Genişletmek için tıkla... Benim katıl ile üye olduğum bir kanal 3 hafta sonra kapandı ve para geri iade geldi. Yani iptal edersen gelmez ama kanal kapanırsa geliyor.
m3t0 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #5 SelimArda06 dedi: Merhaba, bir kanala katıl üyesi olduktan sonra iptal edersek para iadesi gerçekleşir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer isteyerek abone olursanız kabul ettiğiniz şeylerden dolayı para iade yapacaklarını zannetmiyorum. Aylık olarak yenilenirken iptal ederseniz iade yaparlar. Artı 0 Eksi
SelimArda06 dedi: Merhaba, bir kanala katıl üyesi olduktan sonra iptal edersek para iadesi gerçekleşir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer isteyerek abone olursanız kabul ettiğiniz şeylerden dolayı para iade yapacaklarını zannetmiyorum. Aylık olarak yenilenirken iptal ederseniz iade yaparlar.