YouTube kendi kendine abone oluyor

Bukalemun00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Eski bir YouTube hesabı vardı elimde eskiden bot atmaya çalıştığım için yüzlerce kanala isteğim dışı abone olmuştu onları temizledim (yaklaşık 1500 adet). 2 defa şifre değiştirdim 2 yönlü doğrulamayı açtım ama hala abone olmaya devam ediyor. Abone olduğu kanallar genelde kore Hindistan gibi ülkelerin kanalları. Google Support'tan birçok kez kontrol ettim üçüncü parti uygulama ve web sitelerine erişim izni vermiyorum. Hesap gayet temiz ama hala abone olmaya devam ediyor. Ne yapabilirim

hali hazırda 3. parti applerden birinde kullanım izni gibi bir şey çoktan verilmiş halde olarak duruyordur büyük ihtimal. twitterdaki uygulamalar kısmı gibi

Onlarda bazen değiştirsen bile öyle olmaya devam edebiliyor. Yani her sistem anlık çok fazla işlem olduğunda işlemde kısıtlamaya gider ve sonra tekrar özgür bırakır YouTube'da da vardır öyle bir sistem 10 dakika içinde 1000'den fazla kanala abone olunca kısıtlama yemiştir ama 3.parti yazılım devam etmiştir abone olmaya sonrasında kısıtlama kalkınca otomatik tekrar abone atmıştır YouTube böyle sistemler çok var onlardan birine yakalandıysan yapman gereken tek şey imha etmek hesabı.

Sizi korkutmak istemem ama tüm sitelerdeki şifrelerinizi değiştirip 2 aşamalı doğrulama getirmenizi ve sağlam bir internet güvenliği uygulaması ile tarama yapmanızı öneriyorum. Muhtemelen para karşılığı abone satanların mantığı bu.

Öncelikle buradan hesabınıza giriş yapın: Oturum açın - Google Hesapları
Sonra aşağıda bulunan "hesabınıza erişimi olan 3.taraf uygulamalar" kısmından sitenin hesabınıza erişimini kaldırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…