AhmeT75 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #11 Yuri09 dedi: Eki Görüntüle 1012809 Linkte bırakayım dene bakalım olursa çözüm olarak bildirirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam buralara baktım ancak kapatılmıyor ağ yöneticisi kapatmış diyor elletmiyor o kapatma yerini. The User 0 dedi: Bilgisayarda kısıtlı mod yok diye biliyordum ama varmış. Buradan kapamayı denediniz değil mi? Eki Görüntüle 1012810 Genişletmek için tıkla... Yuri09 dedi: Eki Görüntüle 1012809 Linkte bırakayım dene bakalım olursa çözüm olarak bildirirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam buralara baktım ancak kapatılmıyor ağ yöneticisi kapatmış diyor elletmiyor o kapatma yerini.
Yuri09 dedi: Eki Görüntüle 1012809 Linkte bırakayım dene bakalım olursa çözüm olarak bildirirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam buralara baktım ancak kapatılmıyor ağ yöneticisi kapatmış diyor elletmiyor o kapatma yerini. The User 0 dedi: Bilgisayarda kısıtlı mod yok diye biliyordum ama varmış. Buradan kapamayı denediniz değil mi? Eki Görüntüle 1012810 Genişletmek için tıkla... Yuri09 dedi: Eki Görüntüle 1012809 Linkte bırakayım dene bakalım olursa çözüm olarak bildirirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam buralara baktım ancak kapatılmıyor ağ yöneticisi kapatmış diyor elletmiyor o kapatma yerini.
Yuri09 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 348 Çözümler 2 7 Mayıs 2021 #12 buna bak belki işe yarar. VPN ile çözüme bak. Linki yine kelimeye bıraktım tıkla bak. Son düzenleme: 7 Mayıs 2021
AhmeT75 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #13 Yuri09 dedi: buna bak belki işe yarar. VPN ile çözüme bak. Linki yine kelimeye bıraktım tıkla bak. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Yuri09 dedi: buna bak belki işe yarar. VPN ile çözüme bak. Linki yine kelimeye bıraktım tıkla bak. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Yuri09 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 348 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #14 AhmeT75 dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Oldumu hocam kapatabildinizmi kısıtlı modu? Kapattiysaniz mesajımi cözüm diye raporlarsanız başka kişilerede yardımcı olur.
AhmeT75 dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Oldumu hocam kapatabildinizmi kısıtlı modu? Kapattiysaniz mesajımi cözüm diye raporlarsanız başka kişilerede yardımcı olur.
AhmeT75 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #15 Yuri09 dedi: Oldumu hocam kapatabildinizmi kısıtlı modu? Kapattiysaniz mesajımi cözüm diye raporlarsanız başka kişilerede yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam.
Yuri09 dedi: Oldumu hocam kapatabildinizmi kısıtlı modu? Kapattiysaniz mesajımi cözüm diye raporlarsanız başka kişilerede yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam.