Zamanında bende bundan mağdur oldum. Sorun Kaspersky eklentisi ile alakalı. Tarayıcından Kaspersky eklentisini kaldır veya @mstrikeout'un dediklerini yap.
Zamanında bende bundan mağdur oldum. Sorun Kaspersky eklentisi ile alakalı. Tarayıcından Kaspersky eklentisini kaldır veya @mstrikeout'un dediklerini yap.
Evet fakat en kolay yol eklentiyi kaldırmak. Bende konu açmıştım. Ama son güncelleme ile düzelmiş olması lazım. Bende o ayar açık ve şu andda donmuyor.
Hocam eklentiyle bir ilgisi yok. Eklentiyi kaldırsa bile bu seçenek açık olduğu sürece devam edecek. Çözüm bu seçeneği kapatmak. Tabii sizin dediğiniz de etkisi olabilir.
Hocam eklentiyle bir ilgisi yok. Eklentiyi kaldırsa bile bu seçenek açık olduğu sürece devam edecek. Çözüm bu seçeneği kapatmak. Tabii sizin dediğiniz de etkisi olabilir.
Hocam eklentiyle alakası yok, lütfen zorlaştırmayın. Eklenti bende yok ve bu seçeneği açıp baktım, arkadaşın dediği gecikme yaşandı. Kapatınca geçti. Sorun bundan kaynaklı, eklentiyle ilgisi yok, deneyebilirsiniz.