CyberNexus Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 767 Çözümler 2 1 Şubat 2025 #1 3 yıl önce YouTube'da bir yorum yapmıştım. Yorum yaptığım hesabı şimdi hatırlayamıyorum. O mailimi kullanıcı adımla bulma şansım var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-01 163007.png 16,3 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2025
3 yıl önce YouTube'da bir yorum yapmıştım. Yorum yaptığım hesabı şimdi hatırlayamıyorum. O mailimi kullanıcı adımla bulma şansım var mı?
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.232 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 1 Şubat 2025 #2 YouTube kanalınızın Google adresini öğrenebilmeniz için hesaba telefon numarası veya ikincil e-posta adresinizi eklediyseniz hesap açarken yazdığınız kullanıcı adınızı doğru yazmak kaydıyla buradaki sayfadan işlem yaparak öğrenmeye çalışın.
YouTube kanalınızın Google adresini öğrenebilmeniz için hesaba telefon numarası veya ikincil e-posta adresinizi eklediyseniz hesap açarken yazdığınız kullanıcı adınızı doğru yazmak kaydıyla buradaki sayfadan işlem yaparak öğrenmeye çalışın.