YouTube - %'lerin takılma sorunu

Daha fazla  
Evet başlıkta görüldüğü gibi bu beni çıldırtıyor, 3 gündür sistem açık kaldı kendini iyi hissetmiyor ve ben ona rağamen upload etmeye çalışıyorum, %65'di sayfayı yeniledim, yeniden yükle butonuna bastım, %66 oldu, bu sefer yine dondu. Bunun kalıcı bir çözümü yok mu?
Not: Video 2 GB, 0.40 Mbps upload ile yükleniyor.

1630313447809.png

Sekmeyi kapat, video dosyası hâlâ duruyorsa tekrar yüklemeye al. Video %66'dan devam edecektir. Yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir.

2 günden beri 10 defa aynısını yaptım.

1'ci günü zaten Video'u editlemiştim ondan Video'u upload etmeye başladığım 2 günü saydım.
@377660 hocam bir sorun daha var, ben kaç gündür 2 GB sanıyordum.

1630314590927.png

Son düzenleme:
2 günden beri 10 defa aynısını yaptım.

1'ci günü zaten Video'u editlemiştim ondan Video'u upload etmeye başladığım 2 günü saydım.
@377660 hocam bir sorun daha var, ben kaç gündür 2 GB sanıyordum.

Eki Görüntüle 1152933
Maşallah. YouTube sunucuları belli bir dosya boyutu sınırını geçen bir dosya olunca hem güvenlik, hem sunucu depolaması'ndan kâr etmek için dosyayı sıkıştırıyor. %66'da bi 3 saat civarı bekleyin. Uzun bir süreç olacaktır.

Veya "HandBreak" ile dosya boyutunu düşürebilirsiniz.

Maşallah. YouTube sunucuları belli bir dosya boyutu sınırını geçen bir dosya olunca hem güvenlik, hem sunucu depolaması'ndan kâr etmek için dosyayı sıkıştırıyor. %66'da bir 3 saat civarı bekleyin. Uzun bir süreç olacaktır.

Veya "handbreak" ile dosya boyutunu düşürebilirsiniz.

Kalitesi bozulmadan, en fazla ne kadar düşürebilirim?

Program kafasına göre ayarlıyor. Öyle aman aman bozmuyor. Hatta fark etmiyorsun bile.

Movavi yerine ne önerirsin bu sistem için

Sistem özelliklerim:
  • Anakart: ASUS-MX / 1333 - DDR2.
  • RAM: 2+2= 4 GB.
  • işlemci: Intel Core 2 Duo CPU @ E7500 2.93 GHz, 3.52 GHz hız aşırtmalı.
  • GPU: NVIDIA GTS 250.
  • işletim sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit (4 ay lisansın bitmesine 2 gün kaldı).

Movavi yerine ne önerirsin bu sistem için

Sistem özelliklerim:
  • Anakart: ASUS-MX / 1333 - DDR2.
  • RAM: 2+2= 4 GB.
  • işlemci: Intel Core 2 Duo CPU @ E7500 2.93 GHz, 3.52 GHz hız aşırtmalı.
  • GPU: NVIDIA GTS 250.
  • işletim sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit (4 ay lisansın bitmesine 2 gün kaldı).
Camtasia 8-9 olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı