YouTube Like sayısı artmıyor

Emin Öztaş

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar benim sorunum, bir videonun altındaki yoruma like atınca like sayılmıyor mesela 623 likesa ben like attığımda sayıda bir değişiklik olmuyor ve videolara attığım likelarda da böyle saymıyor. Neden bir bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfayı yenileyince de olmuyor mu veya beğendim videolar listesine ekleniyor mu?

Daha sonra beğenilen videolar kısmından baktığın zaman görünüyor mu? Orada görünüyorsa bir sorun yoktur.

Beğendiğim videolarda gözüküyor ama bazı sevdiğim yorumlara like atıyorum ama o yorumun like sayısı artmıyor.
Sayfayı yenileyince de olmuyor mu veya beğendim videolar listesine ekleniyor mu?

Like atdığım videolar beğendiğim videolar listesinde gözüküyor ama hoşuma giden yourmlara like atınca sayfayı yenilediğim halde like sayısı artmıyor.

Hocam Youtube tarafından incelemeye alınmış olabilirsiniz yakında düzelir.

Merhaba benim bir YouTube kanalım var. Kanalıma like atılmasına ragmen sayılmıyor sadece benim like sayılıyor. Fake hesaplardan denedim fakat like gozukmesine ragmen sadece benım eski attıgım lıke duruyor diger likeler işlemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…