YouTube linkinde virüs olabilir mi?

lesyeuxdecry

Decapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videonun linkini bana güvenmediğim birisi atmıştı, arkadaşıma linki attım sahte link olabilir falan diyor ama YouTube linki bu nasıl sahte link olacak? İçine gizlemiş olabilir falan diyor bilgilerime erişim sağlamış olabilir mi? Arkadaşım Ip'ni almıştır bu şekilde falan dedi nasıl anlayacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hocam linkte virüs falan yok, basbayağı YouTube linki işte.

Bilmiyorum ki ben atarken blurlu değildi.
YouTube linki, birşeyine erişemez.

Arkadaşınız biraz sallıyor gibi geldi.

YouTube linki, birşeyine erişemez.

Arkadaşınız biraz sallıyor gibi geldi.
Panik yapmama gerek yok değil mi? CC gibi bir durum falan söz konusu olabilir mi? Zaten ben o gün dışarıdaydım linke tıkladığımı hatırlamıyorum konuşmalara bakarken gördüm ve OKB hastalığım var bu yüzden iki gündür bunu düşünüyorum yoksa takılacak bir konu olmadığının farkındayım.

Panik yapmama gerek yok değil mi? CC gibi bir durum falan söz konusu olabilir mi? Zaten ben o gün dışarıdaydım linke tıkladığımı hatırlamıyorum konuşmalara bakarken gördüm ve OKB hastalığım var bu yüzden iki gündür bunu düşünüyorum yoksa takılacak bir konu olmadığının farkındayım.
Hiçbir şey olmaz hocam merak etmeyin. Blurlu olması da küfürlü bir video ismi olduğu içindir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videonun linkini bana güvenmediğim birisi atmıştı, arkadaşıma linki attım sahte link olabilir falan diyor ama YouTube linki bu nasıl sahte link olacak? İçine gizlemiş olabilir falan diyor bilgilerime erişim sağlamış olabilir mi? Arkadaşım IP'ni almıştır bu şekilde falan dedi nasıl anlayacağım?

Bu linkte var mıdır bilmiyorum fakat linklere kötü yazılım atılabiliyor arkadaşınız haksız değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı