Bence oyle değilde temelinin olduğunu varsayarak anlattığı konunun mantığını kavrayamadan netlerin nasıl artsın onu düşünerek bir kanal seç knk.Kamp sonunda netlerim artacaksa izlerim.
Mat adına mert hoca diğer kanallara göre daha çok işin mantığını vererek temeli olmayanlara da hitap ediyor.
Kendimden biliyorum seni şuan sml hocaya çeken ne bilmiyorum ama bende sml ile bir donem yürüttüm, normalde 2 saatte bitmesi gereken konu temelim olmadığı için anlamaya çalışmakla daha fazla zamanda bitiyordu. Mert hoca dan daha çok verim aldım.
Birde hangi hocayı izlersen izle netlerinin artmasi o hocanın yaptığı kamptan tamamen bağımsızdır. Örnek vereyim videolarin hepsini bitireyim netlerim artsın diye bi dünya maalesef yok.Netlerinin gercekten artmasini istiyorsan konuyu dinleyeceksin sana anlatımı hos gelen, dinlemekten keyif aldığın hocadan, ardından seviyene uygun kaynakla soru cozeceksin ve belli araliklarla atıyorum 3 gün önce ebob ekok görmüştün bugun farklı konuda olsan dahi unutmamak cila yapmak adına ebob ekoktan 30 dk soru yüklemesi yapman lazım. Kendin çaba verdikten sonra hangi kanalı izlediğinin gercekten önemi yok.Bence oyle değilde temelinin olduğunu varsayarak anlattığı konunun mantığını kavrayamadan netlerin nasıl artsın onu düşünerek bir kanal seç knk.
Mat adına mert hoca diğer kanallara göre daha çok işin mantığını vererek temeli olmayanlara da hitap ediyor.
Kendimden biliyorum seni şuan sml hocaya çeken ne bilmiyorum ama bende sml ile bir donem yürüttüm, normalde 2 saatte bitmesi gereken konu temelim olmadığı için anlamaya çalışmakla daha fazla zamanda bitiyordu. Mert hoca dan daha çok verim aldım.