YouTube "Mix'im" bana özel mi?

Gizli sekmeden denedim oldu.
Peki ilk şarkı hariç diğerleri sana ait şarkılar mı? Yoksa YouTube'un mevcut kişiye önerdiği diğer şarkılar mı?
Hani nerede? Attığınız linkler işe yaramıyor işte.

Attığın linkteki şarkı açılır sadece. Kalan playlist yine mevcut kullanıcıya ait olur.

Eki Görüntüle 998376
Hayır. Yanlış bilgi vermeyin. Linki direkt adres çubuğuna yapıştırırsanız bal gibi de açılır. Technopat linki embedliyor yani media/attach haline getiriyor ve link sonundaki radio kısmı silindiği için video halinde açılıyor.

Evet fark ettim. Niye çıkışıyorsunuz anlamadım? Bir önceki cevabınızda yanlışınızı bulunca kızdınız herhalde.
Çıkışmadım. Sadece çalışmıyor dedim. Direkt sağlama alıp emin olmadan yanlış bilgi damgasını yapıştırmanıza anlam veremedim. Karşıdaki yanlış ise kanıt, gerekçe sunmalısınız. (Her konu için geçerli.)
Tamam kanka.

Kanıt. Yanlış bilgi verdiğiniz için damgayı basarım tabii ki de. Araştırmadan kendi gözlemlerinizle bilgi vermeyin.

Dostum mixler sadece sana görülebilir. Gizlidir. Link paylaşamazsın. Sadece mevcut video açılır.
Evet haklıymışsın.
Diğerleri random oldu.
Peki ben bunu nasıl herkese açık liste haline getiririm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…