YouTube mobilde reklamları engelleyen DNS var mı?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Intra uygulaması üzerinden DNS açıp Discord'a falan girebiliyorum. AdGuard'ı seçip YouTube'a girdim ama reklam çıktı. Reklam çıkarmayan bir DNS var mı? Varsa da güvenli midir?

Merhaba, ıntra uygulaması üzerinden DNS açıp Discord'a falan girebiliyorum. AdGuard'ı seçip YouTube'a girdim ama reklam çıktı. Reklam çıkarmayan bir DNS var mı? Varsa da güvenli midir?

DNS ile kolay kolay YouTube reklamlarını engelleyemezsin. İstersen APK'lara bir bak. Vanced, revanced tarzı şeyler vardı yıllar önce Android kullanıyorken sorunsuz kullanıyordum.

YouTube ReVanced kullanın. Bazı YouTube'un kendinde olmayan şeyler de mevcut. Vanced'lar ilk çıktığından beri kullanıyorum, henüz sorun çıkmadı.

DNS ile kolay kolay YouTube reklamlarını engelleyemezsin. İstersen APK'lara bir bak. Vanced, revanced tarzı şeyler vardı yıllar önce Android kullanıyorken sorunsuz kullanıyordum.
YouTube ReVanced kullanın. Bazı YouTube'un kendinde olmayan şeyler de mevcut. Vanced'lar ilk çıktığından beri kullanıyorum, henüz sorun çıkmadı.
APK Youtube'lara bulaşmak istemiyorum.
DNS ile olmuyorsa yapacak bişey yok.
Başka yöntem de yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…