YouTube müzik codeği yok

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Şarkıları klipsiz izlemek benim için keyifli olmuyor bu yüzden YouTube Premium üyesi oldum. Şarkı uygulaması opus ses codeği kullanıyor ama ne telefon ne de Bluetooth kulaklığımın böyle bir codeği yok. Sadece benim değil hiçbir kulaklıkta opus codeği yok iken neden bu codeği kullanıyorlar? Asıl sormak istediğim uygulamada LDAC, AAC'ya da aptX gibi codek seçenekleri var mı?

Sadece benim değil hiçbir kulaklıkta opus codeği yok iken neden bu codeği kullanıyorlar?
MP3, AAC gibi kayıplı formatlara göre daha üstün, sunucularında daha az yer kaplaması, açık kaynak vs vs. Kalite farkını bu videodan anlayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MP3, AAC gibi kayıplı formatlara göre daha üstün, sunucularında daha az yer kaplaması, açık kaynak vs vs. kalite farkını bu videodan anlayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu opus kötü veya iyi değil, bu codeği ne kulaklık ne de telefon desteklemiyor. Büyük ihtimal kulaklık bunu SBC codeğine ceviriyordur. Bu durumda opus ne kadar iyi olursa olsun bir faydası olmuyor. Cihazların çoğu bu codeği desteklemiyorken neden opus codeğini kullanıyorlar. Bu insanlara müzik için para ödüyoruz neden kulaklıkta bulunan yaygın olan iyi codeklerden kullanmıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı