M Mehmet Enes Erdem Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2020 #1 YouTube'a sevdiğim anadolu rock şarkılarının olduğu yotube kanalı açmak istiyorum. Bu yüzden telif yer miyim?
YouTube'a sevdiğim anadolu rock şarkılarının olduğu yotube kanalı açmak istiyorum. Bu yüzden telif yer miyim?
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.520 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2020 #3 Büyük ihtimal.
M Mehmet Enes Erdem Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2020 #4 Turgineer dedi: Büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... YouTube'da görüyoruz yükleyen birçok insan var ya da yememek için ne yapabilirim edit leyip falan atsam?
Turgineer dedi: Büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... YouTube'da görüyoruz yükleyen birçok insan var ya da yememek için ne yapabilirim edit leyip falan atsam?
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.520 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2020 #5 Mehmet Enes Erdem dedi: YouTube'da görüyoruz yükleyen birçok insan var ya da yememek için ne yapabilirim edit leyip falan atsam? Genişletmek için tıkla... Her telif hakkı sahibi aynı değil. Editlesen bile telif yiyebilir mi bilmiyorum? Ancak 4 defa telif yersen kanalın kapanabilir ve kurtarması zor olabilir.
Mehmet Enes Erdem dedi: YouTube'da görüyoruz yükleyen birçok insan var ya da yememek için ne yapabilirim edit leyip falan atsam? Genişletmek için tıkla... Her telif hakkı sahibi aynı değil. Editlesen bile telif yiyebilir mi bilmiyorum? Ancak 4 defa telif yersen kanalın kapanabilir ve kurtarması zor olabilir.