LossSantos Megapat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Kasım 2021 #11 Ülküsüz dedi: Video hızları değiştirilmiyor, çöp. Telefonda YouTube Vanced, PC'de AdBlock kullanıyorum, en iyisi bu. Genişletmek için tıkla... Merhaba YouTube Vanced güvenilir mi? Google hesabımızı falan görebiliyorlar mı? Bilmediğim için soruyorum.
Ülküsüz dedi: Video hızları değiştirilmiyor, çöp. Telefonda YouTube Vanced, PC'de AdBlock kullanıyorum, en iyisi bu. Genişletmek için tıkla... Merhaba YouTube Vanced güvenilir mi? Google hesabımızı falan görebiliyorlar mı? Bilmediğim için soruyorum.
3 388138 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 3.882 Çözümler 6 2 Kasım 2021 #12 Reklamsız bir YouTube ve müzik bence mükemmel bir şey, Spotify'dan geçtim ben gayet memnunum.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 2 Kasım 2021 #13 453476 dedi: Arkadaşlar bilgisayar kullanıyorsam, şarkısız edemem. Sizce 10,5 TL'ye aile üyeliği almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşlarımla kullanıyorum. Şuan bir kişilik yer var gelmek istersen gelebilirsin. YT Premium + Music.
453476 dedi: Arkadaşlar bilgisayar kullanıyorsam, şarkısız edemem. Sizce 10,5 TL'ye aile üyeliği almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşlarımla kullanıyorum. Şuan bir kişilik yer var gelmek istersen gelebilirsin. YT Premium + Music.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 2 Kasım 2021 #14 reddline dedi: Ben arkadaşlarımla kullanıyorum. Şuan bir kişilik yer var gelmek istersen gelebilirsin. YT Premium + Music. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim teklifiniz için. Benim almam daha doğru olur
reddline dedi: Ben arkadaşlarımla kullanıyorum. Şuan bir kişilik yer var gelmek istersen gelebilirsin. YT Premium + Music. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim teklifiniz için. Benim almam daha doğru olur
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #15 LossSantos dedi: Merhaba YouTube Vanced güvenilir mi? Google hesabımızı falan görebiliyorlar mı? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir uygulama, tamamen yasal. Uzun zamandır kullanıyorum, hiçbir sorun yok.
LossSantos dedi: Merhaba YouTube Vanced güvenilir mi? Google hesabımızı falan görebiliyorlar mı? Bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir uygulama, tamamen yasal. Uzun zamandır kullanıyorum, hiçbir sorun yok.
MeowingCat Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 745 Çözümler 8 Yer Neptün Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Scientist & Cat 3 Kasım 2021 #16 Esas olay reklamsız YouTube izlemek. YT Music Windows ve Android uygulamaları inanılmaz derecede berbat. Ben reklamsız izlemek için kullanıyorum.
Esas olay reklamsız YouTube izlemek. YT Music Windows ve Android uygulamaları inanılmaz derecede berbat. Ben reklamsız izlemek için kullanıyorum.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.908 Çözümler 2 Yer İzmir 3 Kasım 2021 #17 YouTube vanced en iyisi hem reklamsız hem de arka planda çalışıyor para vermeye gerek yok bence.