AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #11 Benim için YouTube Music'in tek eksi yönü masaüstü uygulamasının olmaması oldu. Onun dışında Spotify'dan eksik bir yanı yok bana göre. Tabii YouTube Premium olarak almanız daha iyi olur.
Benim için YouTube Music'in tek eksi yönü masaüstü uygulamasının olmaması oldu. Onun dışında Spotify'dan eksik bir yanı yok bana göre. Tabii YouTube Premium olarak almanız daha iyi olur.
KoZmoss Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 262 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #12 AJFA dedi: Benim için YouTube Music'in tek eksi yönü masaüstü uygulamasının olmaması oldu. Onun dışında Spotify'dan eksik bir yanı yok bana göre. Tabii YouTube Premium olarak almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... katılıyorum !
AJFA dedi: Benim için YouTube Music'in tek eksi yönü masaüstü uygulamasının olmaması oldu. Onun dışında Spotify'dan eksik bir yanı yok bana göre. Tabii YouTube Premium olarak almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... katılıyorum !
ardalaviista Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resepsiyonist 21 Kasım 2021 #13 YouTube Premium alıyorum. Spotify,Tidal,Deezer ve amazon müzik kullandım fakat premium ile gelen YouTube Music'i denedikten sonra hayran kaldım. Yakında Hi-Fi gelecek diye abonelerine mail yollamış. Arayüzü de değiştiriyorlar.
YouTube Premium alıyorum. Spotify,Tidal,Deezer ve amazon müzik kullandım fakat premium ile gelen YouTube Music'i denedikten sonra hayran kaldım. Yakında Hi-Fi gelecek diye abonelerine mail yollamış. Arayüzü de değiştiriyorlar.