YouTube Music vs Spotify

Eraycmk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 5 yıldır Spotify kullanıyorum. Spotify da kaldırılan şarkılar, uygulamanın sürekli hatalı ve donarak çalışması, müzik indirme limitinin 10.000 olduğunu yeni öğrendim ve limiti doldurmak üzereyim. Bunu öğrendikten sonra YouTube Music'e geçmek istiyorum. Önerir misiniz geçmeyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende 2 uygulamada premium olarak var. Ama youtube premium'u çok az kullandım. Nedense alışkanlık olmuş hep spotify açıyorum.
YT Music içeriği spotify'a göre çok faha fazla ama onu belirteyim.

Öneririm, YouTube Premium şeklinde alırsanız mobilde ek uygulamalarla uğraşmadan reklamsız videoları da izlersiniz.

YouTube Music olayına gelince, algoritması gerçekten şahane. Kendi kendine çalma listeleri oluşturup bunları size önerebiliyor, ne hikmetse tam da aradığım tarzda, aradığım yoğunlukta şarkıları toplamış oluyor. 5-6 aydır kullanıyorum çok memnunum.

İkisini de kullanıyorum. Youtube Music iPhone 7 telefonumda biraz sıkıntılı çalışıyor. Arka plandayken bir anda müzik kesiliyor uygulamayı tekrar açıp müziği başlatıyorum ve aşırı derecede şarj yiyor. Bu yüzden genelde Spotify tercih ediyorum.

Spotify kullandığım zamanlar, dışarıya çıkıp mobil veri üzerinden 3-5 albüm bitirdiğim oluyor ve maximum 50 MB'ye kadar internet harcadığı oluyordu. YouTube Music'te ise bu durum nasıl, dışarıda mobil veri ile video izlemeden sadece müzik dinlersem çok internet tüketiyor mu?

Teması ve önerilen şarkıları hariç beğeniyorum.
Youtube Music çıktığından beri Spotify kullanmadım.

Yıllarca Spotify kullandıktan sonra YouTube Music'e geçtim. Tek pişmanlığım "niye daha erken geçmemişim?"oldu. Öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…