ömer ince Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 334 16 Ekim 2022 #1 Spotify'ı sırf bilgisayar için alıyorum, eğer YouTube Music oluyorsa öyle, kapatacağım Spotify aboneliğimi.
Spotify'ı sırf bilgisayar için alıyorum, eğer YouTube Music oluyorsa öyle, kapatacağım Spotify aboneliğimi.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #2 Resmi olarak yok ama bunu kullanabilirsin. GitHub - ytmd-devs/ytmd: YouTube Music Desktop App bundled with custom plugins YouTube Music Desktop App bundled with custom plugins - ytmd-devs/ytmd github.com
Resmi olarak yok ama bunu kullanabilirsin. GitHub - ytmd-devs/ytmd: YouTube Music Desktop App bundled with custom plugins YouTube Music Desktop App bundled with custom plugins - ytmd-devs/ytmd github.com
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.718 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 ömer ince dedi: Spotify'ı sırf bilgisayar için alıyorum, eğer YouTube Music oluyorsa öyle, kapatacağım Spotify aboneliğimi. Genişletmek için tıkla... Aymı durum.
ömer ince dedi: Spotify'ı sırf bilgisayar için alıyorum, eğer YouTube Music oluyorsa öyle, kapatacağım Spotify aboneliğimi. Genişletmek için tıkla... Aymı durum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.040 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 16 Ekim 2022 #4 ömer ince dedi: Spotify'ı sırf bilgisayar için alıyorum, eğer YouTube Music oluyorsa öyle, kapatacağım Spotify aboneliğimi. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ama web site üzerinden açabilirsiniz.
ömer ince dedi: Spotify'ı sırf bilgisayar için alıyorum, eğer YouTube Music oluyorsa öyle, kapatacağım Spotify aboneliğimi. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ama web site üzerinden açabilirsiniz.
vlkn00 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 119 16 Ekim 2022 #5 Youtube Music sitesine girin, sağ üstteki üç noktayı açıp Youtube Music uygulamasını yükle kısmına tıklayın. Google Chrome ve Microsoft Edge ile oluyor diğerlerini bilmiyorum.
Youtube Music sitesine girin, sağ üstteki üç noktayı açıp Youtube Music uygulamasını yükle kısmına tıklayın. Google Chrome ve Microsoft Edge ile oluyor diğerlerini bilmiyorum.