Youtube Music'in diğer müzik platformlarında göre iyi mi?

Değil, genel olarak Spotify ve TIDAL daha iyi.
Fakat kütüphane genişliğinden dolayı sizi çeker mi bilmiyorum fakat kötü şarkı dinleyeceğime az ama güzel dinlerim daha iyi olur.

Spotify'dan Youtube Music'e geçtim ve spotify her türlü daha iyi diyebilirim ancak sadece Spotifya 20 küsür lira vermek varken Hem Youtube Premium hem de Youtube Music için 21 tl ödüyorum. Telefondan youtubeta bir şeyler izlerken reklam derdim olmuyor vs. rahatım şuan.

Ses kalitesini fark edebilmeniz için çok kaliteli kulaklıklarla çok sessiz ortamlarda çok kaliteli şarkılar dinlemeniz gerekir. Yani tek dert ses kalitesiyse bence dert etmeyin. Hepsinde ücretsiz deneme sürümleri var, hepsini deneyin ve tasarımı hangisinde daha iyi hoşunuza giderse onu kullanmaya devam edersiniz.

Youtube Premium + Youtube Music için ayda 9.90 TL veriyorum kardeşimin öğrenci belgesinden yararlanarak. Spotify'ı uzun süreler kullandım. Youtube Music'e geçtiğimden beri Spotify'ı aradım desem yalan söylemiş olurum. Odyofil değilseniz platformların hepsi az çok aynı gelecektir size zaten ses kalitesi olarak. Masaüstü uygulaması da yeni yayınlandı. Ben memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı