YouTube nasıl tamamen kaldırılır?

297689

Hectopat
Makaleler
1
YouTube’u tamamen silmek istiyorum. En basit yöntemle ana ekranda bulunan YouTube simgesinin üzerine basılı tutup sildim. Gelişmiş yöntemle ayarlar üzerinden YouTube’u sildim. App Store’a girdiğimde bulut simgesini görüyorum. “İNDİR” yazısını görmek için ne yapmalıyım? (Telefonu sıfırlamak dışında.)
A11ACE76-4105-4E65-8BFC-2328809C51EA.png

iCloud hesabı değiştirmek dışında hiçbir imkanı yok diye biliyorum. Neden böye bir şeye ihtiyaç duyuyorsunuz?
iCloud kullanmıyorum. Yani uygulama indirmek için bir Apple hesabım var fakat iCloud kullanmıyorum.
Merak ettim de neden?

Bu arada nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bu kadar işe yarayan bir uygulamayı kaldırmak istemek tuhaf.

Haddime değil.
Aklıma takıldı sadece.

Merak ettim de neden?

Bu arada nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bu kadar işe yarayan bir uygulamayı kaldırmak istemek tuhaf.

Haddime değil.

YouTube uyguluması telefonunuzu dinliyor. Sadece YouTube değil, WhatsApp, Facebook ve Google'da dinliyorlar. Örneğin, WhatsApp'ta çocukbezi hakkında birkaç mesaj yazınca internette karşınıza çocuk bezi reklamı geliyor. Tabi bunu nimetmiş gibi sunuyorlar.

YouTube uyguluması telefonunuzu dinliyor. Sadece YouTube değil, WhatsApp, Facebook ve Google'da dinliyorlar. Örneğin, WhatsApp'ta çocukbezi hakkında birkaç mesaj yazınca internette karşınıza çocuk bezi reklamı geliyor. Tabi bunu nimetmiş gibi sunuyorlar.

Hesabtaki reklam ayarları var. Orada alakalı şeyler ayarlayabiliyorsun bildiğim kadarıyla.

Youtube uyguluması telefonunuzu dinliyor. Sadece Youtube değil, whatsapp, facebook ve google da dinliyorlar. Örneğin, whatsappta çocukbezi hakkında birkaç mesaj yazınca internette karşınıza çocuk bezi reklamı geliyor. Tabi bunu nimetmiş gibi sunuyorlar.

O sistemin algoritmasını marketing dünyasına bir tanıdığım geliştirmişti. Tabi ki onun sunduğu fikre bakılırsa geçici sunularda sadece 3sn gibi bir süre veriler depolanacak, çıkan sonuç ise asıl serverdan reklam olarak dağıtılacaktı. Fakat artık daha farklı. Hem sildiyseniz mikrofona erişimi bile olmayacağı için sıkıntı olmaz. Paranoyaklık olmuş biraz sanki.

Edit: O tanıdığım onu bulmadı. Sadece geliştirdi. Ama tabi ki özel hayatı hiçe sayamadığı için şu an daha farklı yöntemler kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı