YouTube normal videolar izlenmiyor

759894

Centipat
Arkadaşlar selam YouTube kanalımın normal videoları kanalı ilk açtığım zaman iyi izlenme oraları alıyordu fakat son 3 haftadır normal videolarımın izlenme oranı 3 haneye ulaşmıyor bile. İşin garibi de ilk videolarımdan daha kaliteli videolar bu mesele zamanla kendiliğinden çözülür mü yoksa ben mi bir şeyler mi yapmalı mıyım?

Aradaki farkı görmeniz içinde görselde bıraktım.

Dosya Ekleri

• 112212112.png
    112212112.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam YouTube kanalımın normal videoları kanalı ilk açtığım zaman iyi izlenme oraları alıyordu fakat son 3 haftadır normal videolarımın izlenme oranı 3 haneye ulaşmıyor bile. İşin garibi de ilk videolarımdan daha kaliteli videolar bu mesele zamanla kendiliğinden çözülür mü yoksa ben mi bir şeyler mi yapmalı mıyım?

Aradaki farkı görmeniz içinde görselde bıraktım.
Videolarınız insanların önüne daha az düşüyor veya daha az öneriliyor gibi. Bence az izlenen videolarınızın etiketlerini tekrar düzenleyin ve ilgili aklınıza geldiği kadar etiketle karakter sınırına kadar doldurun.

Videolarınız insanların önüne daha az düşüyor veya daha az öneriliyor gibi. Bence az izlenen videolarınızın etiketlerini tekrar düzenleyin ve ilgili aklınıza geldiği kadar etiketle karakter sınırına kadar doldurun.

Yaptım hocam etiketli bölümünü full doldurdum vidq diye uygulama var orada bile videolarımın puanı bile 50

Her videomda etiketleri dolduruyor açıklamaya videoyla alakalı kelimeler de yazıyorum ama ne yapsam etsemde Shorts videolar izleniyor normal videolar izlenmiyor kanal short kanalına döndü resmen

Yaptım hocam etiketli bölümünü full doldurdum vidq diye uygulama vardı orada bile videolarımın puanı bile 50

Her videomda etiketleri dolduruyor açıklamaya videoyla alakalı kelimeler de yazıyorum ama ne yapsam etsemde Shorts videolar izleniyor normal videolar izlenmiyor kanal short kanalına döndü resmen
Youtube Studio'dan eski videolarınız ile yeni videolarınızın istatisliklerine detaylı bir şekilde bakıp karşılaştırma yapın, belki eski videoların bir dönem anlık bir etkileşim yakalamış ve şu an onu kaybetmiş olabilir. Video atma sıklığı da önemli.

YouTube Studio'dan eski videolarınız ile yeni videolarınızın istatisliklerine detaylı bir şekilde bakıp karşılaştırma yapın, belki eski videoların bir dönem anlık bir etkileşim yakalamış ve şu an onu kaybetmiş olabilir. Video atma sıklığı da önemli.

Ben de öyle düşünüyorum ama istikrarlı video atan da birisiyim normal video atmadığım zaman maksimum 5 gündür

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı