Türkiye'de yaşıyorum ve kazandığım parayı Türk lirası değil de dolar olarak kazanmak istiyorum. Böyle bir şey yapabilir miyim? Yasal olarak mümkün mü? Yoksa zorunlu olarak Türk lirası olarak mı almam lazım?
Türkiye'de yaşıyorum ve kazandığım parayı Türk lirası değil de dolar olarak kazanmak istiyorum. Böyle bir şey yapabilir miyim? Yasal olarak mümkün mü? Yoksa zorunlu olarak Türk lirası olarak mı almam lazım?
Teşekkürler. Ama şimdi internetten baktım galiba 18 yaşının altındakiler dolar hesabı açamıyor. Ödemeyi Türk lirası olarak Papara'ya göndersem olur mu?
Kazandigin parayi cekip kullanmak istiyorsan kazancinin vergisini vermen lazim. Bunun icin de sirket kurman lazim. Lakin sen henuz banka hesabi acmakta problem yasiyorsun.
Kanka eğer ondan bile haberin yoksa parayı çekme. İleride sana misli ile borç olarak dönecek. İlk bir araştır YouTube vergi sistemlerini. Yoksa pişman olursun.