Sülo34 Femtopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 80 19 Mayıs 2021 #1 Her sayfayı yenilediğimde aynı videolar karşıma çıkıyor. Yenilemeden önce. Yeniledikten sonra. Hep aynı şeyler karşıma çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim ya da sizde de mi böyle? Dosya Ekleri 1621441560443.png 1,3 MB · Görüntüleme: 127 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
Her sayfayı yenilediğimde aynı videolar karşıma çıkıyor. Yenilemeden önce. Yeniledikten sonra. Hep aynı şeyler karşıma çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim ya da sizde de mi böyle?
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 19 Mayıs 2021 #2 Bende de 1 hafta önce öyleydi sonra kendi kendine düzeldi.
R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 424 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #3 Uzunca bir süredir bende de aynı. Sürekli aynı şeyleri öneriyor, izlediklerim silinmiyor, izlemeyeceğim şeyleri önerip duruyor. 14 senelik "Türkiye'de GTR" videosu önerdiğinden beri şüphe duyuyorum kendisinden.
Uzunca bir süredir bende de aynı. Sürekli aynı şeyleri öneriyor, izlediklerim silinmiyor, izlemeyeceğim şeyleri önerip duruyor. 14 senelik "Türkiye'de GTR" videosu önerdiğinden beri şüphe duyuyorum kendisinden.
Sülo34 Femtopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 80 19 Mayıs 2021 #4 Roxor dedi: Uzunca bir süredir bende de aynı. Sürekli aynı şeyleri öneriyor, izlediklerim silinmiyor, izlemeyeceğim şeyleri önerip duruyor. 14 senelik "Türkiye'de gtr" videosu önerdiğinden beri şüphe duyuyorum kendisinden. Genişletmek için tıkla... Bu YouTube'un ceo su değişmeli bence şu an telefondaki uygulaması bile daha kötü 2016'daki halinden.
Roxor dedi: Uzunca bir süredir bende de aynı. Sürekli aynı şeyleri öneriyor, izlediklerim silinmiyor, izlemeyeceğim şeyleri önerip duruyor. 14 senelik "Türkiye'de gtr" videosu önerdiğinden beri şüphe duyuyorum kendisinden. Genişletmek için tıkla... Bu YouTube'un ceo su değişmeli bence şu an telefondaki uygulaması bile daha kötü 2016'daki halinden.
dumandPC Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 27 20 Mayıs 2021 #5 Sülo34 dedi: Bu YouTube'un ceo su değişmeli bence şu an telefondaki uygulaması bile daha kötü 2016'daki halinden. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Bu aralar YouTube'ı TikTok'a dönüştürüyorlar.
Sülo34 dedi: Bu YouTube'un ceo su değişmeli bence şu an telefondaki uygulaması bile daha kötü 2016'daki halinden. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Bu aralar YouTube'ı TikTok'a dönüştürüyorlar.
SA TR Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 7 Yer Ebott Dağı 202x yılında Meslek Undertale bağımlısı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #6 Sülo34 dedi: Her sayfayı yenilediğimde aynı videolar karşıma çıkıyor. Eki Görüntüle 1031119 Yenilemeden önce. Eki Görüntüle 1031122 Yeniledikten sonra. Hep aynı şeyler karşıma çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim ya da sizde de mi böyle? Genişletmek için tıkla... Şu an da bozuk hiç izlemediğim saçmasafan minecraft (örneğin gözlerine efekte yapıp ''tatlı'' olan minecraft videoları zengin fakir [artık o neyse] tiktok [ööğğğğ]vb.) videoları veriyor.
Sülo34 dedi: Her sayfayı yenilediğimde aynı videolar karşıma çıkıyor. Eki Görüntüle 1031119 Yenilemeden önce. Eki Görüntüle 1031122 Yeniledikten sonra. Hep aynı şeyler karşıma çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim ya da sizde de mi böyle? Genişletmek için tıkla... Şu an da bozuk hiç izlemediğim saçmasafan minecraft (örneğin gözlerine efekte yapıp ''tatlı'' olan minecraft videoları zengin fakir [artık o neyse] tiktok [ööğğğğ]vb.) videoları veriyor.
Hüsami Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 109 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #7 bana da 8 10 yıllık videoları öneriyor seyrettiklerimi evirip çevirip önüme koyuyor
Sülo34 Femtopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 80 23 Mayıs 2021 #8 Hüsami dedi: Bana da 8 10 yıllık videoları öneriyor seyrettiklerimi evirip çevirip önüme koyuyor. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle ya.
Hüsami dedi: Bana da 8 10 yıllık videoları öneriyor seyrettiklerimi evirip çevirip önüme koyuyor. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle ya.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #9 Önüme sürekli HKD ve TAA çıkıyor. Bir acayip...