Youtube Özel URL Alma Sorunu

uzmannejmi

Megapat
Daha fazla  
Ben Technopat'ın Youtube Kanalı gibi özel URL almak istiyorum fakat ben c/uzmannejmi olarak alıyor. Technopat'ta olduğu gibi user/Technopatnet diye almıyor. Neden olabilir? @Recep Baltaş @MF

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
O özel URL ekini almak için en az 500 aboneniz olması gerekiyordu galiba.

100 abone yi geçmiş olmak yetiyor 500 abone değil.

Ben Technopat'ın Youtube Kanalı gibi özel URL almak istiyorum fakat ben c/uzmannejmi olarak alıyor. Technopat'ta olduğu gibi user/Technopatnet diye almıyor. Neden olabilir? @Recep Baltaş @MF

Eki Görüntüle 241178

Öncelikle merhaba.

Youtube kanalın 100 aboneyi geçtikten sonra bir özel url almak istemişsin ve c/uzmannejmi olarak vermiş. Bu url hakkında hiçbir sorun yok çünkü tüm youtube kanallarında özel url alan kişilere url yi bu şekilde veriyorlar; fakat www.youtube.com/uzmannejmi yazdığınız zaman da eğer url nizi almışsanız kanalınız çıkar illa oraya c/ yazmanıza gerek yoktur bana da aynı şekilde url verildi ve www.youtube.com/sherwolt bu şekilde yazdığımda da kanalıma gidiyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir iyi günler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı