Emre447 Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 Ben özel URL'yi kaldırmak istiyorum ama sil kısmı çalışmıyor. Emre447 dedi: Ben özel URL'yi kaldırmak istiyorum ama sil kısmı çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... silmeyi bilen yokmu? Son düzenleme: 25 Ekim 2022
Ben özel URL'yi kaldırmak istiyorum ama sil kısmı çalışmıyor. Emre447 dedi: Ben özel URL'yi kaldırmak istiyorum ama sil kısmı çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... silmeyi bilen yokmu?
H hukumdarbnm Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #2 YouTube yeni çıkardığı herkese açık kullanıcı adı sisteminden dolayı özel URL oluşturma, düzenleme ve silme özelliklerini devre dışı bıraktı. Bu sebepten dolayı kanalınızın özel URL'si ancak kanalınızı silerek silinebilir.
YouTube yeni çıkardığı herkese açık kullanıcı adı sisteminden dolayı özel URL oluşturma, düzenleme ve silme özelliklerini devre dışı bıraktı. Bu sebepten dolayı kanalınızın özel URL'si ancak kanalınızı silerek silinebilir.