Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 23 Haziran 2021 #1 Oturum aç diyorum hesap bilgilerimi giriyorum ve karşıma bu çıkıyor. İki hesabım var, ikisinde de karşıma bu çıkıyor.
Oturum aç diyorum hesap bilgilerimi giriyorum ve karşıma bu çıkıyor. İki hesabım var, ikisinde de karşıma bu çıkıyor.
CookieOMG Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 45 23 Haziran 2021 #2 Muammer27 dedi: Eki Görüntüle 1080367 Oturum aç diyorum hesap bilgilerimi giriyorum ve karşıma bu çıkıyor. İki hesabım var, ikisinde de karşıma bu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kanalında youtube politakalarına aykırı bir video yüklediysen olmuştur.
Muammer27 dedi: Eki Görüntüle 1080367 Oturum aç diyorum hesap bilgilerimi giriyorum ve karşıma bu çıkıyor. İki hesabım var, ikisinde de karşıma bu çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kanalında youtube politakalarına aykırı bir video yüklediysen olmuştur.
Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 23 Haziran 2021 #3 CookieOMG dedi: Kanalında youtube politakalarına aykırı bir video yüklediysen olmuştur. Genişletmek için tıkla... Kanallara hiç video yüklemedim. Hesabımdan çıkış yaptım tekrar girmeye çalıştığımda karşıma bu çıktı.
CookieOMG dedi: Kanalında youtube politakalarına aykırı bir video yüklediysen olmuştur. Genişletmek için tıkla... Kanallara hiç video yüklemedim. Hesabımdan çıkış yaptım tekrar girmeye çalıştığımda karşıma bu çıktı.