YouTube oynanış videoları tutar mı?

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
YouTube oynanış videoları tutar mı?

Ben de bu kanallar gibi direksiyon seti ile oynanış videoları çekmek istiyorum.

Örnek kanallar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem video atma işinde ciddiysen, düzenli aralıklarla 40-50 video atmadan videolarım izlenmiyor diye pes etme.

YouTube borsa gibi. Kesin bir cevap bulamazsınız bu konuda.

Katılıyorum. Mesela ben YouTube'da slowed, Speed up, 8D music/songs, AI cover. Gibi şeyler paylaşıyorum emek verdiğim bir Speed up şarkısı veya müziği 1200IZLEnmede kalırken bazı kanallar aynı ses kalitesine sahip sadece ekranda bir resim olan videoyu atıyor ve 50bin üzeri izleniyor. Yani aynen borsa gibi. Bazılarınınki tutarken bazılarınınki batıyor.

Sana tavsiyem video atma işinde ciddiysen, düzenli aralıklarla 40-50 video atmadan videolarım izlenmiyor diye pes etme.

Bunada katılıyorum çok doğru. Ben bir ay boyunca her gün düzenli saatlerde video attım ve bir zaman sonra en az 1000 izlenme almaya başladı. Yani devam et pes etme arkadaşın dediği gibi. (her gün video atmana gerek yok ben farzı mishal konustum düzenli olarak atsan yeterli olur. 2 günde bir gibi ama düzenli olsun yeter ki. Eğer zamanın varsa her gün atman daha iyi olur. Saçma salak gece saatlerinde atmanı tavsiye etmem internette biraz araştırırsan video atmanın doğru saatleri vardır aynı TikTok ve Instagram gibi.

@Mando9098 @titanss @atakanatlgn bunun için G29 direksiyon seti almayı planlıyorum ve fiyatı biraz tuzlu, onun için gereksiz bir yatırım olabilir mi diye düşündüm.

Tutup tutmayacagı belli değil bu konuda bir şey diyemem lakin elinde kalmaz çok iyi bir direksiyon kullanırsın oynarsın. Ama sırf bu iş için alıyorsan dediğim gibi bir şey diyemem.

Tutup tutmayacagı belli değil bu konuda bir şey diyemem lakin elinde kalmaz çok iyi bir direksiyon kullanırsın oynarsın. Ama sırf bu iş için alıyorsan dediğim gibi bir şey diyemem.
YouTube hakkında bildiğim 3 şey var, Ama yinede güzel alet elimde kalmaz oynarım en kötü 2. elden satarım.

1 - Düzenli video at
2 - Video süresini ortalama bir sürede tut
3 - Video başlığın ve resmin dikkat çekici olsun

Aynen doğru hepsi. Bunların hepsini bir süre boyunca yaparsan bence yavaş yavaş tutmaya başlar videolar.

%50 tutar %50 tutmaz diyebiliriz belli olmaz kısa sürede büyüyebilirsinde yıllarca 2 bin aboneyi görmeyebilirsinde. Bence oynarken videoyu çek at YouTube'a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…