Merhaba Ben youtube'da oyun kanali Açmak istiyorum. Sizce Nasıl Baslamali Ve Nasıl Devam etmeliyim Hangi Ekipmanlara İhtiyacım Var Hangi Oyunlar Popüler Hangi Programlara İhtiyacım var ayrıntılı Olarak Bilgi Verebilir misiniz ?
Merhaba. 10. sınıf öğrencisiyim. YouTube'da oyun kanalı açmak istiyorum. Nereden baslamam ve nasıl devam etmem gerek ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz?
Öncelikle kamera, mikrofon ve yeşil perde gerekiyor, içerik için zengin detaylar bunlar. Video editlemeyi öğrenmen gerekiyor, sahne geçişleri ve kesmeler önemli.
Bu ikisini hallettikten sonra gerisi sana ve üreteceğin içerik tipine bağlı.
Öncelikle kamera, mikrofon ve yeşil perde gerekiyor, içerik için zengin detaylar bunlar. Video editlemeyi öğrenmen gerekiyor, sahne geçişleri ve kesmeler önemli.
Bu ikisini hallettikten sonra gerisi sana ve üreteceğin içerik tipine bağlı.
Aslında şu devirde bunlara hiç gerek yok gidip bir video hazırlayın arkaya bir brawl stars karakteri, Türkiye bayrağı koyun Ermeni bayrağı koyun altına birini seç yazın Türkiye bayrağının altına abone ol like at yazın ve aynı videoyu 3897923867534 kere shortta paylaşın. Tebrikler! Yarın 5 bin abonesiniz.
Merhaba. 10. sınıf öğrencisiyim. YouTube'da oyun kanalı açmak istiyorum. Nereden baslamam ve nasıl devam etmem gerek ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz?
Reis Brawl Stars bir kere olmaz onu aklından çıkar sil o oyunu(20k yapmış biri olarak oyunu bıraktığımdan beri daha genç hissediyorum. Yaşında küçük anlaşılan bilemedim ki şimdi ne diyeyim sana.