YouTube oyun kanalı açmak

emregokhan000

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Ben youtube'da oyun kanali Açmak istiyorum. Sizce Nasıl Baslamali Ve Nasıl Devam etmeliyim Hangi Ekipmanlara İhtiyacım Var Hangi Oyunlar Popüler Hangi Programlara İhtiyacım var ayrıntılı Olarak Bilgi Verebilir misiniz ?

Kanala uzun oyun serisi yaparak başlama benim tavsiyem. Montaj bilgin fazla yoksa Movavi ile başlayabilirsin şu an steamde 2020 versiyonu 21TL.

Oyunlar hangi platformdan oynayacağına bağlı. Kaliteli videolar yapman gerekiyor

Merhaba. 10. sınıf öğrencisiyim. YouTube'da oyun kanalı açmak istiyorum. Nereden baslamam ve nasıl devam etmem gerek ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Tel: Galaxy m32.

PC: HP Omen 17.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kamera, mikrofon ve yeşil perde gerekiyor, içerik için zengin detaylar bunlar. Video editlemeyi öğrenmen gerekiyor, sahne geçişleri ve kesmeler önemli.

Bu ikisini hallettikten sonra gerisi sana ve üreteceğin içerik tipine bağlı.

Aslında şu devirde bunlara hiç gerek yok gidip bir video hazırlayın arkaya bir brawl stars karakteri, Türkiye bayrağı koyun Ermeni bayrağı koyun altına birini seç yazın Türkiye bayrağının altına abone ol like at yazın ve aynı videoyu 3897923867534 kere shortta paylaşın. Tebrikler! Yarın 5 bin abonesiniz.

Merhaba. 10. sınıf öğrencisiyim. YouTube'da oyun kanalı açmak istiyorum. Nereden baslamam ve nasıl devam etmem gerek ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Tel: Galaxy m32.

PC: HP Omen 17.

Reis Brawl Stars bir kere olmaz onu aklından çıkar sil o oyunu(20k yapmış biri olarak oyunu bıraktığımdan beri daha genç hissediyorum. Yaşında küçük anlaşılan bilemedim ki şimdi ne diyeyim sana.

Aynı konuları kaç kere açıp hiç cevap bile vermemişsiniz amacınız nedir hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…