kula000 Megapat Katılım 25 Aralık 2013 Mesajlar 343 Çözümler 1 4 Eylül 2023 #1 Selam. Başlıkta belirtiğim gibi görsel veya oyunda kullanılan müzikler bana bu konuda sıkıntı çıkarır mı? Evimde 1000 Mbps netim var bir şeyler yaparak değerlendirmek istiyorum. Bir de X oyunun müziği telifli mesela nereden bileceğim ki bunu?
Selam. Başlıkta belirtiğim gibi görsel veya oyunda kullanılan müzikler bana bu konuda sıkıntı çıkarır mı? Evimde 1000 Mbps netim var bir şeyler yaparak değerlendirmek istiyorum. Bir de X oyunun müziği telifli mesela nereden bileceğim ki bunu?
Ozgur_G098 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2024 #2 onların sitesine bakabilrisin yada epidemicsound alarak bisürü telifsiz müzik kulanabilrisin Featured Music - Our most popular songs | Epidemic Sound nintendo müzikleri telifsiz bile
onların sitesine bakabilrisin yada epidemicsound alarak bisürü telifsiz müzik kulanabilrisin Featured Music - Our most popular songs | Epidemic Sound nintendo müzikleri telifsiz bile