Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #21 mutlu pide dedi: Ben kasmadığı ve baştan beri kurulu olduğu için Xbox Game Bar kullanıyorum ama sadece bende mi bilmiyorum 1080p video çekmiyor 720p video çekiyor. Genişletmek için tıkla... Bende de var ancak açılmıyor. Neden acaba
mutlu pide dedi: Ben kasmadığı ve baştan beri kurulu olduğu için Xbox Game Bar kullanıyorum ama sadece bende mi bilmiyorum 1080p video çekmiyor 720p video çekiyor. Genişletmek için tıkla... Bende de var ancak açılmıyor. Neden acaba
Cristabol Brown Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 737 Çözümler 2 Yer Antalya 13 Temmuz 2020 #22 Net OBS. Yayin da yapabilirsin eger internetin ve bilgisayarin iyiyse. Zaten tum yayincilar OBS'den yayin yapiyor. Videosu da iyi yani.
Net OBS. Yayin da yapabilirsin eger internetin ve bilgisayarin iyiyse. Zaten tum yayincilar OBS'den yayin yapiyor. Videosu da iyi yani.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.628 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #23 Beypazarı Maden Suyu dedi: Bende de var ancak açılmıyor. Neden acaba Genişletmek için tıkla... Bilgisayayarını güncelleştirmeyi dene. mutlu pide dedi: Bilgisayayarını güncelleştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Bneimki öyle düzeldi.
Beypazarı Maden Suyu dedi: Bende de var ancak açılmıyor. Neden acaba Genişletmek için tıkla... Bilgisayayarını güncelleştirmeyi dene. mutlu pide dedi: Bilgisayayarını güncelleştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Bneimki öyle düzeldi.
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #24 mutlu pide dedi: Bilgisayayarını güncelleştirmeyi dene. Bneimki öyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sağolun, güncelleyince düzeldi.
mutlu pide dedi: Bilgisayayarını güncelleştirmeyi dene. Bneimki öyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sağolun, güncelleyince düzeldi.