YouTube para kazanma nasıl açılır?

Arda sefa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben uzun süredir YouTube'da Shorts'ta bir editörüm. 3 tane videom var, para kazanmam hâlâ kabul olmadı. İtiraz ettim, videolarımın nasıl yapıldığına dair ve arada bir videolarımın sonunda nasıl yaptığımı da gösteriyorum ama kabul edilmiyor. Ne yapabilirim? 3-4 defa yaptım, kabul edilmedi; itiraz da ettim lakin kabul edilmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Shorts'tan para kazanmak için belirli izlenme sayısı(yanlış haturlamıyorsam son 3 ayda 90M) ve belli bir abone şartı var YT stüdyoya bakarsan oradan ulaşabilirsin gelir bölümünden.

Shorts'tan para kazanmak için belirli izlenme sayısı(yanlış haturlamıyorsam son 3 ayda 90M) ve belli bir abone şartı var YT stüdyoya bakarsan oradan ulaşabilirsin gelir bölümünden.

3 tane uzun videom var 148 tane Shorts videom var başlık normalde bu değildi modlar değiştirdi 3 4 defa başvuru yaptım şartları karşıladım ama açmadılar tekrar kullanılan içerik diyor kafayı yedirir insan kanal adım ArdaSefa1905

Çok garip aslında izin vermesi laxım.(editlerin çok gğxel bu arqda abonr oldum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…